Політика конфіденційності

Угода про конфіденційність

  1. Ця Угода діє для сайту Aptekin.com, який знаходиться по адресі https://aptekin.com (далі «Проект»), що надається ТОВ «Aptekin.com - система порівняння ліків» (місцезнаходження: 04071, м.Київ, ул. Нижній Вал, б. 15а) та/або його пов'язаними (афілійованими) компаніями (далі - «Власник»).
  2. Ця Угода є договором приєднання. Використання Користувачем Проекту свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю і підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
  3. При використанні Користувачем Проекту Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
    • даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм сервісу, так і в процесі користування Проектами;
    • файлів cookie;
    • IP-адреси;
    • параметрів і налаштувань інтернет-браузерів.
  4. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет -користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Проектом, а також постійно весь період, протягом якого Користувач користується послугами Проекту. термін зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами сервісу, а також п'ять наступних років після закриття аккаунта на відповідному Проекті і закінчення користування Користувачем послугами Проекту.
  5. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, передача інформаційних матеріалів за передплатою, відповідей на запити та листи користувача, а також для інших дій, час від часу необхідних для належного надання послуг Проекту).
  6. Власник використовує отримані персональні дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними, для проведення статистичних досліджень; якими іншими способами.
  7. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, в яку включені персональні дані Користувача, повністю або частково будь-яким третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Проект; особам, які є пов'язаними/Афілійованими з Власником; новому власнику та/або власникам Проекту для обробки в цілях, передбачених цією Угодою; іншим користувачам Проекту (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Проекті передбачено відповідний функціонал.
  8. При використанні Користувачем Проекту, на їх інтернет-сторінках можуть бути присутніми коди інтернет-ресурсів третіх осіб, внаслідок чого такі треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 3.2, 3.3 та 3.4 цієї Угоди. Такими інтернет -ресурсами третіх осіб є:
    • системи по збору статистики відвідувань Проектів (наприклад, лічильники Google Analytics і т.д.);
    • соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook і т.д.);
    • системи банеропоказів (наприклад DoubleClick і т.д.);
    • інші ресурси.
  9. Користувач володіє всіма правами по захисту його персональних даних, передбаченими чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
  10. Обробка персональних даних здійснюється в дата -центрах, де розміщується обладнання, забезпечує функціонування Проекту. Власник приймає всі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних Користувача, зокрема, обробка даних здійснюється на обладнанні, що знаходиться в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом.
  11. Власник має право змінювати умови цієї Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку всі зміни будуть опубліковані за адресою https://aptekin.com/uk/privacy-policy