Угода про конфіденційність

  1. Ця Угода діє для сайту Aptekin.com, який знаходиться по адресі https://aptekin.com (далі «Проект»), що надається ТОВ «Aptekin.com - система порівняння ліків» (місцезнаходження: 04071, м.Київ, ул. Нижній Вал, б. 15а) та/або його пов'язаними (афілійованими) компаніями (далі - «Власник»).
  2. Ця Угода є договором приєднання. Використання Користувачем Проекту свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю і підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
  3. При використанні Користувачем Проекту Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
    • даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм сервісу, так і в процесі користування Проектами;
    • файлів cookie;
    • IP-адреси;
    • параметрів і налаштувань інтернет-браузерів.
  4. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет -користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Проектом, а також постійно весь період, протягом якого Користувач користується послугами Проекту. термін зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами сервісу, а також п'ять наступних років після закриття аккаунта на відповідному Проекті і закінчення користування Користувачем послугами Проекту.
  5. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, передача інформаційних матеріалів за передплатою, відповідей на запити та листи користувача, а також для інших дій, час від часу необхідних для належного надання послуг Проекту).
  6. Власник використовує отримані персональні дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними, для проведення статистичних досліджень; якими іншими способами.
  7. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, в яку включені персональні дані Користувача, повністю або частково будь-яким третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Проект; особам, які є пов'язаними/Афілійованими з Власником; новому власнику та/або власникам Проекту для обробки в цілях, передбачених цією Угодою; іншим користувачам Проекту (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Проекті передбачено відповідний функціонал.
  8. При використанні Користувачем Проекту, на їх інтернет-сторінках можуть бути присутніми коди інтернет-ресурсів третіх осіб, внаслідок чого такі треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 3.2, 3.3 та 3.4 цієї Угоди. Такими інтернет -ресурсами третіх осіб є:
    • системи по збору статистики відвідувань Проектів (наприклад, лічильники Google Analytics і т.д.);
    • соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook і т.д.);
    • системи банеропоказів (наприклад DoubleClick і т.д.);
    • інші ресурси.
  9. Користувач володіє всіма правами по захисту його персональних даних, передбаченими чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
  10. Обробка персональних даних здійснюється в дата -центрах, де розміщується обладнання, забезпечує функціонування Проекту. Власник приймає всі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних Користувача, зокрема, обробка даних здійснюється на обладнанні, що знаходиться в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом.
  11. Власник має право змінювати умови цієї Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку всі зміни будуть опубліковані за адресою https://aptekin.com/uk/privacy-policy
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Доставка та оплата

Ми піклуємось про своїх користувачів, тому надаємо тільки достовірну інформацію від перевірених партнерів. На сайті подана актуальна інформація про ціни на ліки і препарати, які є в наявності або можуть бути доставлені в Ваше місто.

Ми співпрацюємо тільки з аптеками, які відповідають всім нормам українського законодавства і мають кваліфікований персонал з фармацевтичною освітою.

© 2020 Aptekin.com
Поділитися: